Onze thee

Mediterraans momentje

Deze kruidige thee bestaat uit een combinatie van bijzondere kruiden. Al deze kruiden worden veelal gebruikt in de mediterraanse keuken. Marokkaanse munt is de smaakmaker van het geheel, het is een kruid met een krachtige frisse smaak.

Lees meer »

Lente thee

Minder is meer. Dat statement past echt bij deze thee. Pepermunt, citroentijm en wilde marjolein. Van al deze kruiden heb je maar weinig nodig voor een goede smaak. Deze thee past natuurlijk helemaal bij een milde lente dag, maar ook op andere momenten als je gewoon zin hebt in een lekkere en simpele thee.

Lees meer »

Zomer thee

Afgelopen lente zijn wij begonnen ons helemaal te verdiepen in de wereld van thee. Met deze zomer thee als eerste resultaat. En als ik helemaal eerlijk is dit misschien wel mijn favoriet...

Lees meer »

Bloesem thee

Deze thee is precies waar je aan denkt bij het woord bloesem. Heerlijk zoet. Misschien ken je de geur van de vlierbloesem. Een overweldigend zoete maar aangename geur. Dit is dan ook precies de smaak die het bloemetje afgeeft.

Lees meer »

Opfrisser thee (pepermunt)

De naam van deze thee zegt het al, maar deze thee geeft echt een frisse boost. Pepermunt heeft van zichzelf een sterke geur en smaak. Gecombineerd met citroentijm zorgt dit voor een frisse, zoete thee. En het derde kruid maakt het geheel al helemaal bijzonder...

Lees meer »

Herfst thee

Persoonlijk vind ik theedrinken in de herfst toch wel het leukst. De heerlijk rijke smaken en de charme van de herfst maken het extra speciaal. Onze herfst thee is, zoals al onze thee, helemaal gemaakt met kruiden uit onze tuin. Deze kruiden zijn: goudsbloem, wilde marjolein en citroenmunt.

Lees meer »