flowerpanel

Tijdens deze workshop is er ruimte voor eindeloze creativiteit. Wil je een echte eyecatcher met veel kleur, of liever neutrale kleuren die passen bij jouw interieur? Alles is mogelijk. Samen maken we een mooi frame in de vorm en maat die bij jou past. Daarna zoek je de bloemen en grassen uit die je gaat verwerken in het frame. Zo ontstaat een soort driedimensionaal schilderij. Hiermee haal je alvast een vrolijk, zomers gevoel in huis. En natuurlijk kun je tijdens het maken, genieten van een heerlijke kop thee gemaakt van kruiden uit eigen tuin.

Iedereen is welkom bij ons om een workshop te volgen. Alleen of samen met anderen. Dat kan op één van de data hieronder vermeld of op een ander moment.  Neem contact met ons op via info@dekorenbloemgodlinze.nl en we regelen het samen. 

Een workshop duurt anderhalf tot twee uur en start om 19.30 uur. 

 

De kosten:

Hartje met een lengte tussen de 35 en 40 cm kost 30 euro.

Cirkel met een diameter van 26 cm kost 30 euro. Met een diameter van 30cm kost 35 euro.

Rechthoek  (ca hoogte 40cm breedte 36cm) kost 40 euro.

 

Wil je een andere vorm of formaat dat kan. We zullen je dan voordat je begint vertellen wat de kosten zijn.

Via de site vragen wij €15,- inschrijfgeld. Het overige bedrag betaal je tijdens de workshopavond . 

Kan je onverhoopt niet komen dan kun je proberen iemand anders in jouw plaats te laten komen. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen om te kijken of wij je kunnen helpen iemand anders te vinden. Inschrijfgeld betalen wij niet terug. 

 

Aanmelden kan door één van de data hieronder te verzilveren. Voor vragen kan je een mailtje sturen naar info@dekorenbloemgodlinze.nl

 

 Van harte welkom in ons atelier!