Bloemen haarkrans midzomerweek

Verheug jij je er ook al op? Een warm avondzonnetje, de geur van bloemen en het fluiten van de vogels...

Het duurt niet lang meer tot we weer volop kunnen genieten van de zomer. Sterker nog de langste dag van het jaar komt al steeds dichter in de buurt, dit jaar valt deze midzomerdag op 22 juni. En waar kan je de zomer beter vieren dan in een zonnige bloementuin?

Onze manier van vieren is het maken van prachtige bloemenkransen, dit keer niet voor aan de muur maar voor in je haar. Dus trek je zomerse kleding aan en vier de zomer met ons. In de week van 17 t/m 22 juni kan je iedere avond terecht in onze tuin om bloemenkrans voor in je haren te vlechten.

We gaan aan het werk met bloemen die je zelf uitkiest. Dat kan een krans zijn met verse bloemen maar ook met bloemen die mooi zullen indrogen. Indien mogelijk plukken we tijdens de workshop de bloemen zo vers uit de tuin. We leren je de vlechttechniek en helpen je waar nodig.  Bij droog weer ontvangen we je graag in onze tuin. Bij regen verplaatsen we de workshop naar ons bloemenatelier. Tijdens de workshop serveren wij onze eigen kruidenthee en zomerse lekkernijen.

 

De workshop start om 19.15 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

De kosten: Een workshop volgen tijdens deze midzomerweek kost €40,- per persoon

 

Via de site vragen wij €15,- inschrijfgeld. Het overige bedrag betaal je tijdens de workshopavond . 

Kan je onverhoopt niet komen dan kun je proberen iemand anders in jouw plaats te laten komen. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen om te kijken of wij je kunnen helpen iemand anders te vinden. Inschrijfgeld betalen wij niet terug. 

 

Aanmelden kan door één van de data hieronder te verzilveren. Voor vragen kan je een mailtje sturen naar info@dekorenbloemgodlinze.nl

 

 Van harte welkom in onze bloementuin!