Papierklei workshops

Wil jij ook zo'n prachtige schaal op tafel? Bij onze workshop ''werken met papier'' ga je hier in twee gezellige dagdelen zelf mee aan de slag. Het eerste dagdeel gaan we samen boetseren en wordt er informatie gegeven over de grondbeginselen van papierpulp en het tweede dagdeel is het natuurlijk tijd om jouw schaal van prachtige kleuren te voorzien en af te werken met een vernislaag. De tweede afspraak plannen we samen tijdens de eerste workshop. Daartussen zit ongeveer 2 weken ivm de tijd die de schalen nodig hebben om te drogen. Voor meer informatie download onze flyer.

 

Een workshop duurt 1,5 tot 2 uur per keer en bestaat uit twee dagdelen.  De totaalkosten zijn 40 euro p.p. Via de site vragen wij €15,- inschrijfgeld. Het overige bedrag betaal je tijdens de eerste workshopavond . 

Kan je onverhoopt niet komen dan kun je proberen iemand anders in jouw plaats te laten komen. Ook is het mogelijk contact met ons opnemen om te kijken of wij je kunnen helpen iemand anders te vinden. Inschrijfgeld betalen wij niet terug. 

 

Aanmelden kan door een van de data hieronder te verzilveren. Voor vragen kan je een mailtje sturen naar info@dekorenbloemgodlinze.nl

 

 Van harte welkom in ons atelier!