Kerst workshops

EXTRA AVOND OP 15 DECEMBER. 

Kerstkrans, kerstster of krans met toef.

Bij de Korenbloem in Godlinze ben je ook van harte welkom om een workshop kerst te volgen. Tijdens deze workshop maken we van natuurlijke materialen die mooi indrogen ( onder andere, steeneik eucalyptus, tijm, dennenappels en lotusvruchten) een prachtige, kerst- krans of ster. De krans kun je ook erg mooi op een schaal leggen met bijvoorbeeld een windlicht er binnenin. Ook na de kerst zijn deze materialen nog mooi en kun je er nog lang van genieten.  Ons doel is om zo duurzaam mogelijk te werken. Wij werken dus niet met groen wat na een aantal weken uitvalt.

De kosten voor deze workshop varieren van €30,- voor een ster of toefkrans en €40,- voor een rond gevulde krans die je ook mooi op een schaal kunt leggen. Tijdens de workshop kies je zelf wat je wil maken.

Wij verzorgen de ringen en sterren om mee te werken, ons atelier staat helemaal vol met groen - en natuurlijke decoratiematerialen waar je uit mag kiezen. Tijdens deze workshop serveren wij onze zelfgedroogde warme kruidenthee met iets lekkers.

Via de site vragen wij €15,- inschrijfgeld. Het overige bedrag betaal je tijdens de workshop. 

Ben je onverwacht verhinderd dan kan je proberen iemand anders in uw plaats te laten komen. Ook is het mogelijk contact met ons opnemen om te kijken of wij kunnen helpen iemand anders te vinden. Inschrijfgeld betalen wij niet terug. 

Aanmelden kan door een van de data hieronder te verzilveren. Voor vragen kunt u een mailtje sturen naar info@dekorenbloemgodlinze.nl

 

Van harte welkom in ons atelier!

Extra avond!! 

Wegens de vele aanmeldingen hebben wij besloten een extra avond toe te voegen!

Tijdens deze avond is het alleen mogelijk om de grote ronde krans (a €40.-) te maken. 

Deze workshop begint om 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op de workshop pagina van onze site.